Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Het zit er weer op

zondag 13 juli 2014

Het waren weer een paar heftige dagen. Divoza CH Marum is weer achter de rug. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd en veelzijdig evenement. 

Margot beet het spits af met Feuerhan King in de klasse Z2. Ze scoorden maar liefst 68,62% en 66%. Zelf vonden we ook dat het erg goed ging en dan is het toch fijn dat de jury dat ook waardeert. In de middag startte Odilia de vijfjarige ruin Eran in de klasse L2. Door de warmte had Eran er niet zo heel veel zin meer in en bleven de punten hangen op 183 en 186 punten. Aloriska kwam in de M1 aan de start en scoorde een tweede prijs met 189 punten in de M1. Tussendoor verzorgde de geselcteerde WKPK-jeugd nog een demonistratie in de SHOW-middag op CH Marum o.l.v, Odilia.

Op zaterdag kwamen ook verschillende leeringen in de baan. Britt Hummel kwam, zag en overwon met haar pony Goliath in de klasse L1. MEt maar liefst 205 en 203 ging ze met twee oranje linten naar huis.

Ook Kathy Roggen deed goede zaken in de M2 reed ze met haar pony Tycho naar 203 en 289 punten. Goed voor een eerste en tweede prijs. 

Bij de paarden reed Janneke Stienstra met haar Friese hengst Detmer naar een zesde prijs en 197punten. In de tweede proef behaalde deze combinatie ook nog eens een winstpunt met 188 en daarmee net buiten de prijzen.

In de klasse L2 reed Astrid Koning naar 190 punten en een vijfde prijs. In de tweede proef scoorde deze combinatie ook nog eens 189 punten. Op zondag reed Astrid nogmaals de baan in en scoorde 189 en 183 punten.

In de klasse M2 kwam Gertha Wolters met Diego Winsome in de M2 aan de start. Met 184 punten behaalden ze een mooie tweede prijs.

Odilia startte ook op zondag me Eran en Aloriska. Eran was beter bij de les en behaald e192 en 188 punten. In de M1 liep Aloriska naar 188 en daarmee net buiten de prijzen.

Sponsoren

 

Certificaten