Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Weekendje Tolbert

zondag 18 januari 2015

Gisteren en vandaag weer op concours naar de HJC-manege te Tolbert. Margot en Esther kwamen aan de start in de Z1 met Zotango en Zeppo. Esther reed een mooie proef, maar hier en daar wat foutjes. De 196 vielen ons dan ook niet mee! Margot moest direct achter Esther aan. vol verve kwamen ze binnen, maar bij C vond Zotango toch dat het anders moest. Een flinke storing en een 3. Margot loste het netjes op en reed vervolgens onverschrokken verder. Een mooie score van 218 was goed voor een vijfde prijs. 

Op zondag waren Odilia en Gerard aan de beurt met Aloriska en Arpad in de M. Arpad was de eerste proef wat terughoudend, dus in de tweede proef even wat meer achter zijn broek aan gezeten. En dan krijg je de punten 190 in de eerste proef en 178 in de tweede. De 190 was goed voor een vierde prijs. Tja, wat nu te doen!!!

Aloriska vond vandaag de contra niet leuk. In de eerste proef scoorden ze toch nog 180. In de tweede proef werd twee keer een 1 gegeven en dan blijven er niet veel punten over -;)

Sponsoren

 

Certificaten