Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Weer weekendje Tolbert

maandag 9 maart 2015

Afgelopen dagen hebben we allemaal weer acte de presence gegeven op de dressuurwedstrijd in Tolbert. Op zaterdag kwamen Margot en Esther in de baan. Beide reden een nette constante proef. Esther en Zeppo behaalden 208 in de Z1 en daarmee jamemr genoeg net buiten de prijzen. Margot reed ook in deze klasse met Zotango en kwam met 211 weer naar huis. Ze werden met deze score uiteindelijk zesde. 

Op zondag kwamen Odilia en Gerard aan de start met Aloriska en Arpad in de M1. Gerard en Arpad lieten twee constante proeven zien, waarbij de eerste beduidend minder voelde dan de tweede. Het punten verschil was helaas niet zo groot. Eerste 185 en tweede 187. Beide dan wel weer goed voor een vijfde prijs. Odilia had met Aloriska duidelijk haar dag niet. De merrie had last van bakkabouters in de eerste proef, waardoor veel spanning onstond. In de tweede proef was het toch nog goed voor 181 punten.

Ook een aantal leerlingen waren goed bezig in Tolbert. Maike Besling reed met Chess naar een mooie vijfde prijs in de klasse M1 met 185 punten. Helina Cazemier reed met haar jonge paarden naar winst in de klasse B en daarmee twee keer een vierde prijs en een zesde prijs.

 

Sponsoren

 

Certificaten