Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Gavaristo en Margot RESERVE KAMPIOEN L1

maandag 13 juli 2015

Een lang maar succesvol weekeinde tijdens de Regio Kampioenschappen van Groningen. Zaterdag mocht Gavaristo als eerste in de baan. Het was warm, maar gelukkig had Gavaristo daar niet echt last van. Met 198 en 200 punten kwamen ze in de selectieproef bovenaan te staan. Dus door naar de FINALE op zondag. Dat werd dus een druk dagje en gelukkig konden Trudy en Egbert Arkies assisteren met vervoer. Waarvoor natuurlijk hartelijk dank! Ook onze chinese hulp heeft zijn beste beentje voorgezet de afgelopen dagen.

Op zondag mocht Esther als tweede in de baan om 8.38 uur. Ze zette met Zeppo een knappe proef neer die werd beloond met 219 en 208, daarmee een tweede plaats en dus door naar de finale in de middag. Margot mocht vervolgens met Gavaristo in de finale van de klasse L1 starten. Ook in deze proef liep het allemaal super netjes. De punten waren er dan ook naar, namelijk weer 198 en 200. He bleek net niet genoeg te zijn voor de titel. Slechts 1 puntje meer was er voor Magreet Dijkstra. Margot en Gavaristo werden hiermee reserve Kampioen en mogen op 4 september naar de Hippiade.!!

Daarna al snel omzadelen om met Feuerhan King te starten in de klasse Z2. Ook Feuer liep een hele goede proef die beloond werd met 66,88%. Met het zeer sterke deelnemersveld en vierde plaats en waren we hiermee super tevreden.

Aan het begin van de middag moest Esther weer in de baan met Zeppo. Ook deze proef liep goed. Helaas kwam dat niet tot uiting in de punten. Met 203 en 197 punten een negende plaats.

Vervolgens mocht Margot nog met Gavaristo aan de bak voor het verenigingskampioenschap voor onze club Nienoord. Met 199 punten een mooie gedeelde eerste plaats. Helaas net twee puntjes te weinig voor de kampioenstitel.

 

 

Sponsoren

 

Certificaten