Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Druk weekeinde achter de rug

maandag 5 oktober 2015

Het afgelopen weekeinde was een beetje druk. Zaterdagochtend vertrokken we om kwart voor zes al richting Ermelo. Margot mocht deelnemen aan de uitgestelde Hippiade met Gavaristo in de klasse L1. Afgelopen zomer was ze reserve kampioen van Groningen geworden. Ze mochten op het hoofdterrein hun proeven rijden. Deze entourage vond Gavaristo, met zijn vier jaartjes jong nog best spannend. Margot reed hem super door de baan. De scores waren 184, 187 en 196. Dat werd uiteindelijk een 15de plek. We waren tevreden.

Snel naar huis om vervolgens naar de veiling in Tolbert te gaan, want daar zou het halfbroertje van Gavaristo worden geveild. De jonge Eye Catcher werd nog dezelfde avond bij ons afgeleverd. Nu maar kijken of tie net zo leuk is als Gaffie.

Gelukkig hadden Riemer en Naomi goed op de boel gepast en zag alles er spik en span uit voor de zondag.

Zondagochtend ging de wekker wederom vroeg, omdat we thuis een proevenclinic hadden. Eerst al het stalwerk en de paarden doen, om vervolgens om 11.00 uur de eerste combinatie in de baan te hebben. Dat ging zo de hele dag door en om goed 18.00 uur was alles weer aan kant.  Ook was er veel belangstelling voor de Lifeforce producten. We waren aan het einde van de dag door onze hele voorraad heen!

Sponsoren

 

Certificaten