Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Mooie resultaten afgelopen dagen

woensdag 3 augustus 2016

Afgelopen dagen weer op concours geweest. Gerard kwam zaterdag aan de start op CH Bakkeveen in de klasse Z1 met Arpad. In de eerste proef werd 205 punten genoteerd in een zeer sterk deelnemersveld.

Margot kwam met His Wish en Gavaristo in de baan op CH Bakkeveen. In de L1 behaalden His Wish en Margot 195 en 199,5 punt. Goed voor een 4de en 5de prijs. Met Gavaristo liep het ook fijn. In de eerste proef spande het er nog om, aangezien de amazone tot twee keer toe de weg kwijt was. Toch nog 201,5 punt (dus eigenlijk 207,5) en goed voor een tweede prijs. In de tweede M1-proef reden ze nog eens 190 punten bijelkaar en dat was goed voor een vierde prijs. Al met al wee dik tevreden terug van Bakkeveen.

Vanavond voor het eerst met Garfield (v. Zambuka) op concours. Deze keer nam Odilia plaats in het zadel en zetten ze twee mooie L2-proeven neer. In de eerste proef was het nog wel even sturen om Garfield binnen de bordjes te houden, maar toch 184 en net buiten de prijzen. In de tweede proef ging het al mooier en werd 190,5 genoteerd. Goed voor een eerste prijs. Op naar de volgende wedstrijd.

Sponsoren

 

Certificaten