Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Gavaristo en His Wish gaan als een speer

zaterdag 20 augustus 2016

Vandaag met Margot en His Wish en Gavaristo naar het mooie concours in Schoonloo  geweest. Ze hebben daar een mooi en gezellig concours met een super bodem. Margot reed met His Wish twee nette proeven. De eerste was ie nog wat gespannen maar zeker een winstpunt waard. Helaas bleef de teller op 178 punten. Gelukkig vond de tweede jury het een stuk leuker en kwam op 193 punten.

Met Gavaristo daarna in de M1 gestart. De laatste concoursen gaat het echt top. In Bronneger reden ze, ondanks de zeer slechte bodem naar 201,5 en 201 punten. goed voor een derde en vierde prijs in een zeer sterk deelnemersveld.

Vandaag dus naar Schoonloo en ook hier liep Gaffie top! In de eerste proef liep het al heel mooi, maar moest ie precies bij het aangaloperen ff poepen. Dat was jammer, maar toch 202,5 punten en goed voor een eerste prijs in de gecombineerde M1 en M2. In de tweede proef vonden we hem zelfs nog beter, net als een aantal omstander. Toch bleef deze jury hangen op 193 en dat was goed voor een vierde prijs. 

Sponsoren

 

Certificaten