Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

2, 3, 4 en 5 op selecties

zondag 11 juni 2017

2, 3, 4 en 5 op selecties

Dit weekend reisden we af naar de tweede selectiewedstrijd voor de Regio Kampioenschappen. Deze keer in 't Zandt. De terreinen lagen er super bij en alles was tiptop geregeld. Margot kwam aan de start met drie paarden.

Als eerste mocht Zeppo aan de bak in de klasse Z1. Een sterke grote groep. Margot en Zeppo zetten een zeer goede proef neer. Jammer dat ze even de weg kwijt was, dat leverde haar -2. 219 punten en dat was beslist niet overgewaardeerd. Goed voor een vijfde prijs. In de tweede proef ging het ook super netjes en scoorden ze 215,5; daarmee ook nog een vierde prijs.

Daarna was His Wish aan de beurt. HW was in de eerste proef een beetje ondeugend en dat leverde geheel terecht, niet veel punten op (174,5). In de tweede proef herpakten ze zich en scoorden ze 189 punten. Goed voor een derde prijs in de L2.

Op zondag nog een keer richting het 't Zandt. Deze keer met Gavaristo. Ze mochten als eerste de baan in. Ze zetten echt een proef neer die klonk als een klok. De punten van 195,5 waren dan ook echt wel zunnig. Uiteindelijk bleek dit toch genoeg voor een tweede prijs!! De tweede proef hebben ze HC gestart, vanwege de hoeveelheid wp's. Ze scoorden 208,5, met ook nog een vergissing in de proef(-:)). Dat was 20 punten los van de winnaar van deze rubriek!! 

Op naar de volgende selectie in Tolbert. 

 

Sponsoren

 

Certificaten