Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Weer een mooi weekend

zondag 25 juni 2017

Weer een mooi weekend

Vandaag de laatste selectiewedstrijd voor de Regio Kampioenschappen in Tolbert. Margot kwam met 3 paarden aan de start. In de eerste groep Z1 mocht Zeppo aantreden. Ze reden een mooie constante proef en deze werd beloond met 218,5 punten. Een mooie eerste prijs. De tweede proef was Zeppo wat gespannen op de omgeving en slopen er wat foutjes in. 

Als tweede was His Wish aan de beurt in de klasse L2. De vorige selecties was meneer elke keer in de selectieproef niet zo bij de les om vervolgens in de tweede proef een super score neer te zetten. Dit keer was HW echter ook in de eerste proef erbij. Helaas dacht de jury er anders over en kwam er 180 punten op het protocol. De tweede proef was in onze ogen echt niet beter, maar gelukkig werd hier 197,5 punten genoteerd. Goed voor een vierde prijs.

Als laatste mocht Gavaristo aan de bak in de M2. Ze reden ook dit keer maar 1 proef. Ze zetten een super mooie proef neer en de jury was het daarmee eens. Nu 201,5 punten en goed voor een eerste prijs.

Zeppo en Gavaristo hebben zich nu wel geplaatst voor de Regio kampioenschappen. Zep was twee x 1 en Gaffie was 1 x 2e en 1 x 1e. 

Sponsoren

 

Certificaten