Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Mooie 10e plaats op NK in het M1 voor Margot en Happy

zaterdag 1 september 2018

Mooie 10e plaats op NK in het M1 voor Margot en Happy

Afgelopen donderdag vertrokken richting Hippiade 2018 met Gavaristo en Happy4Feet om de baan te verkennen. Op vrijdag mocht Gavaristo aantreden in de klasse Z2 en zette een nette proef neer. Het resultaat was een score van 63,70% Niet genoeg in het sterke deelnemersveld om door te mogen naar de finale. Toch weer een mooie ervaring voor deze pas zevenjarige nakomeling van Tango. 

Happy mocht in de namiddag aan de bak in de klasse M1. Ze zetten een dijk van een proef neer met 68,67%. Goed voor een tweede plaats in de eerste M1-groep. En nog belangrijker een ticket voor de M1-finale op zaterdagochtend. De finale werd verreden in de ring vlak bij het losspringen en de springring. Ook was het gezellig druk rond de ring. Voor de zesjarige Zambuka-merrie was dit toch wel een hele nieuwe ervaring. Ook deze proef was super netjes, helaas slopen er aan het eind twee dikke fouten in (varierend van 3,5 tot 5 werden gewaardeerd). Dit zorgde er voor dat ze uiteindelijk op een score van 66,35% uit kwamen en daarmee een 10de plaats. 

Al met al dik te vreden en op naar de volgende klasses met deze twee toppers.

Dankzij ons topteam op het thuis front konden we heerlijk 3 dagen in Ermelo bivakeren. Top gedaan, Mirthe, Renske, Saskia en Lamina!!!!

 

Sponsoren

 

Certificaten