Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension

Eén van onze specialismen is het africhten en opleiden van jonge dressuurpaarden. Regelmatig kopen wij kwaliteitsvolle veulens die bij ons een gedegen opleiding krijgen met het uiteindelijke doel om ze te verkopen. Een onderdeel van de opleiding kan zijn dat ze worden voorbereid voor de IBOP, VSN-trofee, PAVO-cup of de wedstrijdsport.

Naast de eigen paarden trainen wij ook paarden van andere eigenaren. In veel gevallen om ze uit te brengen in de VSN-trofee, de Pavo-cup of in de dressuurring.

Zoals u ziet kunnen wij U het een en ander bieden. Mocht uw belangstelling zijn gewekt, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Contact.

Onderstaand treft u paarden aan die momenteel bij ons in training zijn. Voor meer informatie zie ook de pagina Referenties.

Terug naar het overzicht

Zeppo G. O. (Farrington x Kimberly)

Leeftijd
14-jarige
Geslacht
Ruin
Stokmaat
178 cm.
Kleur
koffievos
Niveau
Z2-dressuur
Extra informatie
Zeppo is een koffievos ruin van de hengst Farrington. Zeppo is tijdens de veulenveiling te Dronten in 2004 aangekocht door onze dressuurstal. Als zevenjarige door Odilia tot en met de Z1 gestart met succes. Daarna door Esther gestart in de Z1 en behaalde vele prijzen en winstpunten. Nu wordt Zeppo uitgebracht door Margot in de Z-dressuur. En inmiddels al mooie resultaten, waaronder een derde plaats op de Regio kampioenschappen van Groningen en afgevaardigd naar het NK. Zeppo is in 2018 verkocht.

Stamboom

vader
Farrington
vader van vader
Wellington
v.v.v. Nimmerdor
m.v.v.
moeder van vader
v.m.v. Doruto
m.m.v.
 
moeder
Keur
vader van moeder
Kimberly
v.v.m. Cabochon
m.v.m.
moeder van moeder
v.m.m. Beethoven
m.m.m.

Sponsoren

 

Certificaten