Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension

Training

Eén van onze specialismen is het africhten en opleiden van jonge dressuurpaarden. Regelmatig kopen wij kwaliteitsvolle veulens die bij ons een gedegen opleiding krijgen met het uiteindelijke doel om ze te verkopen. Een onderdeel van de opleiding kan zijn dat ze worden voorbereid voor de IBOP, VSN-trofee, PAVO-cup of de wedstrijdsport.

Naast de eigen paarden trainen wij ook paarden van andere eigenaren. In veel gevallen om ze uit te brengen in de VSN-trofee, de Pavo-cup of in de dressuurring.

Zoals u ziet kunnen wij U het een en ander bieden. Mocht uw belangstelling zijn gewekt, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Contact.

Onderstaand treft u paarden aan die momenteel bij ons in training zijn. Voor meer informatie zie ook de pagina Referenties.

Geen foto beschikbaar

Kinsey van de Haarhof (Fairytale x Havel)

3-jarige Merrie
donker bruin; 169 cm.
aangereden

Meer informatie...
John Jeffrey Johanson

John Jeffrey Johanson (Everdale x Havel)

4-jarige Ruin
zwart bruin; 165 cm.
Aangereden

Meer informatie...
Ivy

Ivy (Everdale x Havel)

5-jarige Merrie
vos; 168 cm.
onbeleerd

Meer informatie...
His Wish

His Wish (California x Ekstein)

6-jarige Ruin
bruin; 166 cm.
M2 dressuur
His Wish is in mede eigendom met Herma Daling. His Wish wordt door Margot succesvol uitgebracht in de klasse M2 dressuur.

Meer informatie...
Garfield

Garfield (Zambuka x Dillenburg)

7-jarige Ruin
vos; 168 cm.
M-dressuur
Margot start Garfield sinds 2018. Ze zijn geselecteerd voor de Regio kampioenschappen outdoor 2018 in de klasse L2.

Meer informatie...
Gavaristo

Gavaristo (Tango x Nourejev)

7-jarige Ruin
vos; 168 cm.
ZZ-licht dressuur
Charmante zeer goed bewegende ruin. Zijn Vader Glocks Tango wordt met succes uitgebracht in de Grand Prix dressuur door Hans Peter Minderhoud. Gavaristo wordt sinds zomer 2015 met succes uitgebracht door Margot. Resultaten: 2015 : reserve kampioen L1 Regio Groningen outdoor. 2016-2017 verbleven Gavaristo en Margot in Zweden 2017 : outdoor kampioen klasse M2 Regio Groningen 2018 : indoor reserve kampioen klasse Z1 Regio Groningen 2018 : outdoor kampioen klasse Z2 Regio Groningen

Meer informatie...
Happy4Feet

Happy4Feet (Zambuka x Havel)

6-jarige Merrie
vos; 169 cm.
M2-dressuur
Happy4Feet wordt met succes uitgebracht in de M1-dressuur. Ze heeft een super karakter en laat zich erg goed rijden. 3de prijs op indoor kampioenschappen 2018 Regio Groningen L2 1e en 2de tijdens Indoor Tolbert klasse M1 3de prijs op outdoor kampioenschappen 2018 Regio Groningen M1 10de op de Hippiade M1 2018 Inmiddels zeer succesvol in de klasse M2 en startgerechtigd in de klasse Z1

Meer informatie...
Arpad

Arpad (Krack C x Ursus)

13-jarige Ruin
vos; 178 cm.
Z1-dressuur
Arpad is aangekocht op de veulenveiling te Dronten in 2005. Arpad wordt door Gerard succesvol uitgebracht in de klasse Z.

Meer informatie...
Zotango

Zotango (Tango x Utrecht)

14-jarige Ruin
vos; 170 cm.
Z2-dressuur
Zotango is een ruin. Zotango is bij ons geboren. Het is een afstammeling van de hengst Tango uit een merrie van Utrecht. Zotango is in eigendom van dressuurstal De Haarhof. Zotango wordt in de wedstrijden uitgebracht door Odilia in de Z2-dressuur

Meer informatie...

Sponsoren

 

Certificaten