Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension

Training

Eén van onze specialismen is het africhten en opleiden van jonge dressuurpaarden. Regelmatig kopen wij kwaliteitsvolle veulens die bij ons een gedegen opleiding krijgen met het uiteindelijke doel om ze te verkopen. Een onderdeel van de opleiding kan zijn dat ze worden voorbereid voor de IBOP, VSN-trofee, PAVO-cup of de wedstrijdsport.

Naast de eigen paarden trainen wij ook paarden van andere eigenaren. In veel gevallen om ze uit te brengen in de VSN-trofee, de Pavo-cup of in de dressuurring.

Zoals u ziet kunnen wij U het een en ander bieden. Mocht uw belangstelling zijn gewekt, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Contact.

Onderstaand treft u paarden aan die momenteel bij ons in training zijn. Voor meer informatie zie ook de pagina Referenties.

John Jeffrey Johanson

John Jeffrey Johanson (Everdale x Havel)

4-jarige Hengst
zwart bruin; 165 cm.
onbeleerd

Meer informatie...
Ivy

Ivy (Everdale x Havel)

5-jarige Merrie
vos; 168 cm.
onbeleerd

Meer informatie...
His Wish

His Wish (California x Ekstein)

6-jarige Ruin
bruin; 166 cm.
M1 dressuur
His Wish is in mede eigendom met Herma Daling. His Wish wordt door Margot succesvol uitgebracht in de klasse L2 dressuur en geselecteerd voor de regio kampioenschappen te Tolbert.

Meer informatie...
Garfield

Garfield (Zambuka x Dillenburg)

7-jarige Ruin
vos; 168 cm.
L-dressuur

Meer informatie...
Gavaristo

Gavaristo (Tango x Nourejev)

7-jarige Ruin
vos; 168 cm.
Z2-dressuur
Charmante zeer goed bewegende ruin. Zijn Vader Glocks Tango wordt met succes uitgebracht in de Grand Prix dressuur door Hans Peter Minderhoud. Gavaristo wordt sinds zomer 2015 met succes uitgebracht door Margot. In 2015 werden ze reserve kampioen op de Regio kampioenschappen en zijn ze gestart op de Hippiade in de klasse L1. Tijdens de outdoor kampioenschappen werden ze Regiokampioen in de klasse M2 en behaalden ze ruim 63% op de Hippiade.

Meer informatie...
Arpad

Arpad (Krack C x Ursus)

13-jarige Ruin
vos; 178 cm.
Z1-dressuur
Arpad is aangekocht op de veulenveiling te Dronten in 2005. Arpad wordt door Gerard succesvol uitgebracht in de klasse Z.

Meer informatie...
Zeppo

Zeppo (Farrington x Kimberly)

14-jarige Ruin
koffievos; 178 cm.
Z2-dressuur
Zeppo is een koffievos ruin van de hengst Farrington. Zeppo is tijdens de veulenveiling te Dronten in 2004 aangekocht door onze dressuurstal. Als zevenjarige door Odilia tot en met de Z1 gestart met succes. Daarna door Esther gestart in de Z1 en behaalde vele prijzen en winstpunten. Nu wordt Zeppo uitgebracht door Margot in de Z-dressuur. En inmiddels al mooie resultaten, waaronder een derde plaats op de Regio kampioenschappen van Groningen en afgevaardigd naar het NK

Meer informatie...
Zotango

Zotango (Tango x Utrecht)

14-jarige Ruin
vos; 170 cm.
Z2-dressuur
Zotango is een ruin. Zotango is bij ons geboren. Het is een afstammeling van de hengst Tango uit een merrie van Utrecht. Zotango is in eigendom van dressuurstal De Haarhof. Zotango wordt in de wedstrijden uitgebracht door Odilia in de Z2-dressuur

Meer informatie...

Sponsoren

 

Certificaten