Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Gorredijk 1 , 2 , 2, 2 en 3

zaterdag 16 juni 2007

Voor de tweede keer ging de reis deze week naar Gorredijk. Aanvankelijk hadden we mooi wedstrijdweer, niet te warm en niet te koud. Als eerste mocht Tenson in de baan als nummer 1 in de klasse Z1. De jury vond het allemaal nog wat moeilijk want de score viel ons wat tegen, het was 197 punten. In de tweede proef was de eindstand 218 punten en een tweede prijs. Daarna werd Verden gezadeld, want die moest als 11de de L2-baan in. De eerst proef ging lekker en beter als afgelopen donderdag. Het resultaat was 202 punten en uiteindelijk goed voor de eerste prijs. De tweede proef vond Verden toch nog weer een beetje te veel. De puf was er een beetje uit. De score was 194 punten en een tweede prijs.

Tot dus ver hadden we het mooi droog gehouden. Snel gekeken hoeveel er nog moesten in de M2-baan waarin Ultimo zijn kunsten mocht vertonen. Terug bij de trailer begon het te regenen. Nog maar even wachten, misschien wordt het nog droog!!!! Uiteindelijk toch maar opgezadeld en in de stromende regen losgereden. Ultimo liep in de eerste proef wat onzeker omdat de ring nogal glad was, maar gezien de omstandigheden ging het netjes. De score was 196 punten. In de tweede proef was hij wat meer gewend aan het terrein en was de score 191 punten. Deze punten waren goed voor een tweede en derde prijs.

De "jongens" hebben hun best wel weer gedaan dit weekeinde. Thuis was het weer lekker droog en dus allemaal nog even de wei in. Op naar het volgende concours. Dit keer is het Noordwolde op zondag 24 juni.

Sponsoren

 

Certificaten