Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Net niet dit weekeinde!!

zondag 15 juni 2014

Gisteren met Aloriska en Arpad naar het dressuurweekeinde van ZEO gweest. Odilia reed met Aloriska in de klasse M1 en in de eerste proef liep ze super in de draf. Echter toen de linkergalop aan de beurt was had mevrouw er in eens niet zo veel zin meer in. Daardoor te veel foutjes en spanning. Toch nog 187 punten! De tweede proef was zeker niet minder, maar helaas 176. 

Gerard daarna met Arpad ook in de M1. Arpad vond de tent te spannend!. Toch nog 190 punten in de eerste proef en net buiten de prijzen. De tweede proef zaten meer ontspannen stukken tussen, maar helaas 178!

Margot mocht vandaag naar het al veel besproken CH Drachten. We hadden ons op alles voorbereid. Toen we er aan kwamen lag er keurige banen in witte hekjes en was het terrein super voor elkaar. De starttijden klopten. Kortom alles viel mee. Helaas vond Feuer dat de secretariaatswagen net iets te dicht bij de ring stond.. Hierdoor werd het voor Margot een hele opgave. De tweede ring ging het allemaal een stuk beter en behaalden ze 62,68% in de Z2.

Volgende week naar CH Gorredijk, zien dat het dan wat meer mee zit.

Sponsoren

 

Certificaten