Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Mooie scores afgelopen week

zondag 5 juni 2022

Mooie scores afgelopen week

Op Hemelvaartsdag met Gavaristo en Happy4Feet naar Nieuwleusen afgereisd. Happy vond de baan erg eng, of eigenlijk het voetbalveld er naast in combinatie met de enorme wind die er stond. Margot heeft de proef wel bijna uitgereden maar aan het eind afgegroet. Gavaristo kwam uit in de Prix St George en behaalde een mooie score van ruim 66%. Goed voor een tweede prijs.

De zondag erop naar Schijndel afgereisd voor een K&U-wedstrijd. Happy mocht voor het eerst  in de U25 en scoorde ondanks de mislukte 2-ers en de laatste lijn met piaffe en passage,toch een score van 63,5% Het smaakt naar meer. Met Gavaristo mochten ze in de stroomden regen hun PSG-proef rijden voor de Roelofsen Raalte competitie. In een groot en sterk deelnemersveld werden ze knap tweede met een score van ruim 68%.

Afgelopen vrijdag naar het fraaie CH Eext. Een super mooi aangekleed concours, wat zeker indruk maakt op de paarden. Een hele mooie ervaring. Als eerste mocht John Jeffrey Johanson in de Z1 en met mooie scores van 231  en 228 een derde prijs. Met Gavaristo wederom in de PSG en scoorde een nette 64,5%. Met helaas een groot punten verschil. Toch een tweede prijs

Met Happy in de U25. De fouten van Schijndel zaten er niet meer in en we waren dan ook super tevreden. Ook hier een groot puntenverschil van maar liefst ruim 6% met een gemiddelde van 65,6% (bijna 69% en ruim 62% -;). Wel een mooie tweede prijs in de Zware Tour. 

 

Sponsoren

 

Certificaten