Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Alles winst in Boerakker!

zaterdag 1 september 2007

Vandaag gingen we met drie paarden naar de dressuurwedstrijd te Boerakker. Het was een mooi terrein en ook nog eens schitterend concoursweer. Iris moest als eerste met Whitenose in de klasse B. Ze reed twee mooie proeven en de scores waren dienovereenkomstig. In de eerste proef had ze 208 punten en daarmee een tweede prijs. De jury had modern woordgebruik op de coupon, namelijk een "gave combinatie". In de tweede proef was de score 192 en goed voor een vierde prijs.

Als tweede mocht Gerard met Verden in de klasse M. Verden was een stuk beter bij de les dan vorige week in Haulerwijk. De eerste proef was goed voor 189 punten en een vijfde prijs. De tweede proef 184 punten en een vierde prijs. Na deze rit Verden en Whitenose naar huis gebracht om vervolgens met Ultimo in het middagprogramma te kunnen starten.

Ultimo liep voor de tweede keer in de Z1 en ook dat ging een stuk beter dan Haulerwijk(maar goed dat we al zo snel weer een wedstrijd hadden). De score in de eerste proef was 204 en een tweede prijs. In de tweede proef liep Ultimo nog iets beter en was de score 215 punten.

Al met al alles in de winst!!!

Sponsoren

 

Certificaten