Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

CH Blankenham

zondag 16 september 2007

Vanochtend vertrokken we om 11.00 uur naar Blankenham om met Ultimo, Verden en Whitenose deel te nemen aan het CH te Blankenham. Een groot concours voor zowel springen als dressuur met vooral mooi weer. Als eerste van het middagprogramma mocht Ultimo met Odilia de baan in. In de eerste proef zaten zo hier en daar nog wel wat rommeltjes, maar hij werd flink achter de broek gezeten door Odilia en dat leverde ook goed cijfers op. Het resultaat in de eerste proef was 201 en in de tweede 205 punten. Met deze laatste score zaten ze net buiten de prijzen.

Als tweede mocht Verden met Gerard zijn kunsten vertonen. Verden liep in de eerste proef lekker, en de score was boven verwachting. 207 punten was het resultaat. In de tweede proef liep het allemaal iets minder van zelf en was de score 193 punten. Uiteindelijk bleek dit goed voor een eerste en tweede prijs.

Als hekkesluiter mocht Iris met Whitenose in de baan. Op het voorterrein was het nog wel even sturen met Whitenose aangezien hij in Wateren nogal wat last had van tegenliggers. Alles kwam toch op tijd goed en Iris liet een mooie eerste proef zien. Het resultaat was 196 punten en een tweede prijs. In de tweede proef ging het tot aan de linkergalop ook erg mooi, maar links aanspringen was even niet meer bekend. Dus een paar fikse onvoldoendes. Toch nog een score van 198 punten en wederom een tweede prijs.

Al met al toch weer leuk bezig geweest daar in Blankenham. 

Sponsoren

 

Certificaten