Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Van Wargea tot Oostwold

zaterdag 8 december 2007

Het begon vandaag allemaal vroeg! Lessen geven, met Lise van de Sudwende naar de IBOP voor Friezen in Wargea en vervolgens in de middag afreizen met Whitenose naar Oostwold om deel te nemen aan de dresuurcompetitie van de DCSO.

De vierjarige merrie Lise van de Sudwende (v. Heinze) van de familie van Ruisendaal nam deel aan de IBOP te Wargea. Deze IBOP werd verreden in de nieuwe manege van Leeuwarden. Een spiksplinter nieuw complex met een binnenbak van 25 x 90. Dus aan ruimte geen gebrek. Odilia stelde Lise netjes voor, een score van 73 punten werd het resultaat. Hiermee waren de eigenaren en Odilia tevreden. Thuis gekomen een aantal paarden gereden en vervolgens met Iris en Whitenose vertrokken naar Oostwold. Waar ze deelnamen aan de DCSO-competitie in de klasse L1. Ze zetten een nette proef neer en scoorden dan ook 190 punten, goed voor een derde prijs. De achtste wedstrijd en nog geen enkele keer zonder prijs. Proficiat!

Voorlopig blijft Lise bij ons op stal om verder getraind te worden en misschien verschijnt ze binnenkort wel in de wedstrijdbaan onder Odilia of Bintsje. 

Bintsje en Odilia druk aan het opzadelen.

Sponsoren

 

Certificaten