Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Iris en Gerard succesvol in Norg

zondag 27 april 2008

Op de dressuurwedstrijd te Norg was het vandaag de beurt aan de paarden. Voor Whitenose en Verden was dit het eerste buitenconcours. Onder een stralende zon mochten Gerard en Verden hun kunnen in de klasse M laten zien. Verden vond de voetballers naast zijn ring best spannend, zeker wanneer gejuich of applaus van achter de struiken kwam als er weer een doelpunt werd gezet (de ene club was beduidend sterker dan de andere, want het waren er zeker een stuk of 10!!). Ondanks deze afleiding verliepen de proeven zeer constant en de scores waren overeenkomstig. Een tweede prijs met 192 en een vijfde prijs met 188 punten waren het resultaat.

Vervolgens mocht Iris met Whitenose in de klasse L1 aan de bak. Ook dit ging bijzonder goed. Met 194 en 202 punten werd twee maal het rode lint opgehaald.

Naast de linten werden er ook nog de nodige ereprijzen verzameld. Een zak brok, een borstel met een dubieus oornetje (maar Iris was er helemaal mee in haar nopjes) en twee schabrakken. Volgende week gaan we het weer proberen, maar dan in Veendam!

Sponsoren

 

Certificaten