Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Dressuurwedstrijd Veendam

zaterdag 3 mei 2008

Vandaag zijn we met drie paarden naar Veendam geweest. Voor Lise en Bintsje was het de eerste buitenwedstrijd. Ze starten in de klasse B en lieten twee mooie proeven zien. De score was 189 en 192 punten, goed voor een derde en vierde prijs.

Vancet, een zesjarige ruin (v. Lancet) was voor de allereerste keer onder Gerard op concours. Met veel enthousiasme kwam de grote bruine(1.82 m) het voorterrein op. Maar de rust kwam spoedig. De eerste L1-proef was het nog wat moeilijk hem binnen de bordjes te houden(wat overigens wel lukte) en de score was 185 punten en een zesde prijs. In de tweede proef liep het allemaal al wat gemakkelijker en scoorden ze 189 punten. Dit betekende een tweede prijs.

Als laatste mocht Verden in de klasse M1. De eerste proef liep erg goed en kwam Gerard erg tevreden de baan uit. In de tweede proef liep het ook goed, maar toch iets afgeleid door de cateringtent en het geroezemoes er omheen. Dat de jury’s er anders over dachten bleek uit de punten. In de eerste proef 185 en in de tweede 204 punten. De laatste score betekende een tweede prijs.

Al met al en mooie dag, tevreden en goed gescoord!

Sponsoren

 

Certificaten