Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Oranjewoud 1,1,1,1 en 2

zaterdag 7 juni 2008

Het was een leuke en warme dag in Oranjewoud. De terreinen lagen er weer perfect bij en de organisatie in handen van de Tjongeruiters was goed voor elkaar. Als eerste mocht Gerard met Vancet zijn kunsten vertonen in de klasse L1. Deze keer was de grote bruine weer bijzonder braaf, maar hopen dat het gedrag in Oosterwolde éénmalig was. In de beide proeven liep het allemaal lekker, ondanks dat er op het voorterrein een paard al bokkend probeerde verlost te worden van zijn lading, wat uiteindelijk ook lukte. In de eerste proef was de score 196 punten en goed voor de eerste prijs. In de tweede proef was het 187 punten en een tweede prijs.

Daarna Verden opgezadeld en losgereden. Beide proeven liepen constant en gaven een goed gevoel. Dat klopte in de eerste proef ook, want de score was 199 punten en daarmee een eerste prijs. In de tweede proef dacht de jury er heel anders over, want de teller bleef steken op 179 punten. Helaas soms zit het niet mee!!! Hiermee net buiten de prijzen.

Als laatste mocht Bintsje in de klasse B met Lise. Ze waren lekker op dreef en kregen na de proef een compliment van de jury. De scores waren 201 en 199 punten. Beide proeven nummer 1. Met deze scores was ze de beste B-combinatie over zes ringen en kreeg ze een statiedeken aangeboden. Dit ging niet voor niets, want ze moest een héééééééél rondje rennen in de hoofdring samen met de winnaars in de L en M. Foto\’s van dit spektakel volgen nog!!!!!

Sponsoren

 

Certificaten