Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Eerste rondje Regiokampioenschappen

vrijdag 11 juli 2008

De eerste dag van de Regiokampioenschappen zit er op. Vancet en Gerard reden in de eerste proef niet op hun best. Vancet vond de springring erg interessant en was dit niet zo goed bij de les. Toch stonden we derde met 193 en 191 punten. We mochten dus om 16.30 uur overrijden. De beste zes van iedere L-ring zaten in de finale. De tweede proef werd verreden in een andere ring en Vancet liep veel beter. Af en toe wat te diep, maar ja hij is het ook nog niet zo gewend om voor de tweede keer gezadeld te worden. De scores waren 191 en 192 punten. Het eindresultaat was een vijfde prijs.

Iris mocht eerst met Whitenose in de baan. Het liep netjes, met hier en daar een foutje. De jury gaf een wat verschillende beoordeling, namelijk 191 en 181 punten. Uiteindelijk bleek dit na een lang tijd, want dit kampioenschap werd in één keer verreden, goed voor een zesde prijs. Toch mooi dat beide heren, weer in de prijzen zaten. Een mooie opsteker voor de familie van Mispelaar, als fokkers van beide paarden.

Nadat Iris dressuur had gereden met Whitenose, startte ze met Special Esprit nog in het L-springen. Zowel in het klassieke parcours als in de barrage waren ze foutloos. Ze behaalden een derde prijs. Jammer maar helaas er gaan maar twee naar Ermelo!!

Morgenvroeg vertrekken we met Verden en Ultimo wederom naar Veendam voor de klasse M2 en Z1.

Sponsoren

 

Certificaten