Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Alles weer op regel!!

zondag 17 augustus 2008

De afgelopen periode is er ondanks de sumiere berichtgeving wel vanals gebeurd. We zijn op vakantie geweest naar de Provence in Zuid-Frankrijk. We hebben heerlijk weer gehad en zijn lekker uitgerust. Bintsje, Danique, Lisette en Nynke hebben goed voor het thuisfront gezorgd. Er zijn de afgelopen weken wat paarden vertrokken en ook weer bijgekomen. 

Marielle Huizinga heeft haar twee toppers, Bon Jovi en Waldo nu bij haar thuis staan. Amazing is bij ons in training gekomen. Het is een driejarige ruin van de hengst Gentlemen van de familie Boelens. Ook is er nog een Friese ruin in training bijgekomen. Anton is eigendom van de familie Ruisendaal.

In de schoolvakantie is Margot voor het eerst op haar nieuwe pony gaan zitten. Feuerhan King, een driejarige ruin van Samba King, gedraagt zich voorbeeldig en ze beginnen al aardig een combinatie te vormen. Het is natuurlijk een hele overstap van 1.14 m naar 1.46 m voor de vandaag 10 jaar geworden Margot. Ze heeft het maar druk met haar Gregor en Foffie!!

Volgend weekeinde weer volop concours. Met zeven paarden naar CH Haulerwijk!

de monding van de Verdon
Margot en Feuerhan King

Sponsoren

 

Certificaten