Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

CH Haulerwijk 1,1,2,2,5,6

zaterdag 23 augustus 2008

Vandaag is het tweedaagse concours te Haulerwijk begonnen. Gelukkig hebben ze ook dit jaar weer dressuur op het programma staan. Het is toch een mooi concours met goede terreinen, zeker gezien de weersomstandigheden van tegenwoordig.

We hadden het druk, want we kwamen met vijf paarden aan de start: Lise met Bintsje in het zadel, Zotango en Zeppo met Odilia, Whitenose met Iris en Vancet met Gerard. Qua planning zou het allemaal moeten kunnen en konden we elkaar mooi helpen. Maar ja! Niet zulk mooi weer en je weet het wel, afmelders etc. Toch ging alles zonder problemen, zeker door de hulp van Trudy en Jeannette. Waarvoor nog onze dank.

Odilia startte Zeppo en Zotango voor het eerst en beide heren gedroegen zich voorbeeldig. Zotango scoorde 189 en 190 punten in de klasse L1 en behaalde een vijfde en zesde prijs. Zeppo behaalde 196 en 181 punten en daarmee een tweede prijs. Lise en Bintsje zaten in de zelfde ring en reden 184 en 187 punten bijelkaar en daarmee net buiten de prijzen. Vancet en Gerard reden voor het eerst in de klasse L2 en kreeg van de eerste jury maar liefst 207 punten. De tweede proef die echt wel wat minder was, werd wat heel wat lager beoordeeld, namelijk 179 punten. Iris en Whitenose zaten in dezelfde baan en probeerde bij Gerard in de buurt te komen. Dat lukte ook aardig want de score werd 206 punten. Daarmee behaalden ze de eerste en tweede prijs. Iris deed er in de tweede proef nog een schepje boven op en reed 201 punten bijelkaar. Dat was goed voor een eerste prijs.

Na lekker druk geweest te zijn met z’n allen, kwamen we met heel wat linten en enveloppen weer thuis. Morgen weer opnieuw naar Haulerwijk met Verden.

Sponsoren

 

Certificaten