Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Afscheidswedstrijd Nynke en Trefnant Blodwen

zondag 19 oktober 2008

Vandaag heeft Nynke Oosterhof haar laatste wedstrijd in Warga gereden met Trefnant Blodwen. Ze behaalden een 3e prijs in de M/Z competitie in de klasse Z2. Ze reed Blodwen, die heel goed liep en alleen wat slordigheidjes liet zien, naar 236 punten. In de totale competitie over alle Z1 en Z2 ruiters van deze zomer was haar score van 61,05% goed voor een derde prijs.

Nynke is nu 18 jaar en gaat nu verder bij de paarden, waar ze inmiddels Wylise Winta in de M1 start. 

Met blodwen heeft ze vele prijzen en finales gehaald. In 2006 is ze Fries Kampioen geworden in de M1. Twee keer heeft ze de finale van de M/Z competitie gehaald en vanaf de L1 alle Friese Kampioenschappen gereden, zowel indoor als outdoor. In Kootwijk is ze tot tweemaal toe uitgeroepen tot bestgaande rijpony bij de Cobs en 2x in de finale van de Welshcub gestaan. In 2003 is ze voor het eerst gestart met Blodwen in de B en is nu geeindigd in de Z2 met 11 winstpunten. Dit alles onder begeleiding van Gerard.

Vanaf vandaag gaat Esther Geertsma verder met Blodwen en als alles goed gaat in 2009 starten in de B. Blodwen blijft voorlopig wel bij Nynke op stal staan.


Sponsoren

 

Certificaten