Dressuurstal De Haarhof

Instructie   Africhting   Pension Terug naar het overzicht

Dressuur tijdens Indoor Tolbert

vrijdag 27 maart 2009

De dag begon vandaag vroeg! Iris en Gerard kwamen met respectievelijk Whitenose en Vancet in de M1 uit. Vancet vond het allemaal bijzonder spannend en behaalde dan ook een paar fikse onvoldoendes op het protocol. Het resultaat was desondanks toch nog 174 punten. Met Iris en Whitenose ging het aanmerkelijk beter. Ze lieten een hele mooie constante verrichting zien en dat vond de jury ook. 198 punten was het resultaat en dat betekende een eerste prijs.

Na de ereronde, naar huis om Verden en Ultimo op te halen. De thuisblijvers hadden de heren al helemaal geprepareerd, dus na een korte pitstop was het weer retour richting Tolbert.

Ultimo en Odilia mochten als nummer twee in een zeer grote rubriek Z1 starten. Dat de stijgende lijn al een poosje gaande was, bleek nu ook in de punten. 215 punten en een zevende prijs. Voor Verden en Gerard was het sinds september vorig jaar dat ze weer de baan in reden. Verden vond de baan wel heeeeeeeeeeeel erg spannend en had behoorlijk reserve in zijn lopen. Al met al niet zo hoog, maar dat was ook niet zo verwonderlijk.

Sponsoren

 

Certificaten